ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Νιγρίτης ανακοινώνεται ότι το περασμένο Σάββατο από τις αρχές του Οκτώβρη ξεκίνησε η δραστηριότητα των ενοριακών μας συνάξεων. Δεκάδες παιδιά νηπιαγωγείου, δημοτικού και γυμνασίου πλημμύρισαν την αυλή της Εκκλησίας μας και το Πνευματικό μας κέντρο. Στις νεανικές παρέες της Εκκλησίας μας τα παιδιά δράττουν την ευκαιρία να θέσουν γερά θεμέλια στη ζωή τους.

Έτσι ώστε στους αυριανούς κλυδωνισμούς να μπορούν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων. Έχοντας θεμέλιο βάση την εμπιστοσύνη στον Χριστό και στην Εκκλησία Του τα παιδιά μας θα μπορούν να πορευτούν στην ζωή τους και να αντιμετωπίσουν κάθε αντιξοότητα που θα τους προκύψει!

Οι συναντήσεις για φέτος συνεχίζουν να λειτουργούν σε 2 τμήματα:

  • Στις 10.30-12 το πρωί του Σαββάτου θα γίνεται η συνάντηση της παρέας των παιδιών του νηπιαγωγείου και των 2 πρώτων τάξεων του δημοτικού. Είναι ευκαιρία για τις μάνες με μικρά παιδιά αυτής της ηλικίας, να αφήνουν τα παιδιά τους σε ασφαλές χώρο και σε έμπιστους ανθρώπους, για να κάνουν τα απαραίτητα ψώνια της εβδομάδας από την Σαββατιάτικη λαϊκή. Παράλληλα όμως στην παρέα αυτή τα παιδιά θα μπορούν να κάνουν τα πρώτα τους πνευματικά βήματα μαθαίνοντας «…του Θεού και της Ελλάδας μας τα πράγματα!»
  • Στη συνέχεια από τις 12-1.30 το μεσημέρι θα είναι η ώρα της παρέας των παιδιών του δημοτικού.

Οι νεανικές μας παρέες παραμένουν ανοιχτές για όλα τα παιδιά των παραπάνω ηλικιών.

Επίσης αξίζει να σημειωθεί ότι η παιδική χορωδία του Ναού μας ήδη έχει ξεκινήσει τις πρόβες της και πρώτα ο Θεός θα παρουσιάσει το πρόγραμμά της στην Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της τοπικής μας Εκκλησίας στη Νιγρίτα την Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου στις 11π.μ. στο δημοτικό μέγαρο Νιγρίτας.

 

Εκ του Ιερού Ναού

 

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΟΥ

ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΑ

 

 

ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΑ

 

 

 

designed by: Κώστας Χριστοδούλου