Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

          Γίνεται γνωστό ότι από τo ερχόμενο Σάββατο 21 Οκτωβρίου και κάθε Σάββατο στον Ιερό μας Ναό, στο παρακείμενο του Ιερού Ναού πνευματικό μας κέντρο θα ξεκινήσουν οι κατηχητικές συντροφιές για τους νέους της πόλεως και της περιοχής μας.

10.00 – 11.00 π.μ. Αγόρια και Κορίτσια Νηπιαγωγείου και πρώτων τάξεων του δημοτικού, Α΄- Γ΄ Τάξη.

Είναι ευκαιρία για τις μάνες με μικρά παιδιά αυτής της ηλικίας, να αφήνουν τα παιδιά τους σε ασφαλές χώρο και σε έμπιστους ανθρώπους, για να κάνουν τα απαραίτητα ψώνια της εβδομάδας από την Σαββατιάτικη λαϊκή. Παράλληλα όμως στην παρέα αυτή τα παιδιά θα μπορούν να κάνουν τα πρώτα τους πνευματικά βήματα μαθαίνοντας «…του Θεού και της Ελλάδας μας τα πράγματα.»

 

11.00 π.μ. – 12.00 μ.μ. Αγόρια και Κορίτσια τελευταίων τάξεων του δημοτικού, Δ΄- Στ΄ Τάξη.

 

12.00 – 1.00 μ.μ. Αγόρια και Κορίτσια Γυμνασίου.

 

Πρέπει να βοηθήσουμε τα παιδιά μας να θέσουν γερά θεμέλια στη ζωή τους, γιατί στους αυριανούς κλυδωνισμούς της ζωής τους θα πρέπει να μπορούν σταθούν στο ύψος των περιστάσεων. Έχοντας θεμέλιο βάση την εμπιστοσύνη στον Χριστό και στην Εκκλησία Του θα μπορούν να πορευτούν στην ζωή τους αντιμετωπίζοντας κάθε αντιξοότητα που θα τους προκύψει! Φέτος πλέον έχει σταματήσει το μάθημα των Θρησκευτικών στο Ελληνικό σχολείο, αφού αντικαταστάθηκε με την ανούσια θρησκειολογική σούπα. Παράλληλα το υπουργείο βομβαρδίζει τα μικρά μας παιδιά με πολλά καινοφανή τερατουργήματα, από ιστορικής, εθνικής, θρησκευτικής αλλά και ηθικής απόψεως. Δυστυχώς οι απέλπιδες προσπάθειες των φιλότιμων δασκάλων δεν φτάνουν!

Πρέπει εμείς οι γονείς επιτέλους να καταλάβουμε ότι τα κατηχητικά σχολεία της Εκκλησίας μας είναι απαραίτητα στο κάθε παιδί!

  • Ας μην αδικήσουμε τα παιδιά μας στερώντας τους την γνωριμία και την επαφή με τον Χριστό! Ο Χριστός θα είναι και για αυτά στις ανάγκες τους το φωτεινό παράδειγμα της αγάπης, της ελπίδας, της προοπτικής, το στήριγμα, αλλά και ο οδοδείκτης που θα τα οδηγήσει στο γαλήνιο λιμάνι της Βασιλείας Του!
  • Ας μην αποκόψουμε τους αυριανούς πολίτες του τόπου μας από την γνώση της πραγματικής ιστορίας της χώρας μας, της Ελλάδας μας!
  • Ας μην στερήσουμε τα παιδιά μας από την ελπίδα για το αύριο που μόνο η Εκκλησία μπορεί να τους διασφαλίσει!

 

Οι νεανικές συνάξεις γίνονται υπό την εποπτεία των Ιερέων της ενορίας μας από ανθρώπους με αγάπη προς την Εκκλησία και τα παιδιά μας.

 

‘‘Μ Η Ν   Α Δ Ι Κ Ε Ι Τ Ε   Τ Α   Π Α Ι Δ Ι Α   Σ Α Σ

Σ Τ Ε Ι Λ Τ Ε   Τ Α   Σ Τ Η Ν   Ε Κ Κ Λ Η Σ Ι Α’’

 

Εκ του Ιερού Ναού

designed by: Κώστας Χριστοδούλου