Ζωντανή Μετάδοση

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
   Με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Θωμά ανακοινώνουμε πως σήμερα το απόγευμα Σάββατο 25 Απριλίου στις 6μ.μ. θα τελεστεί ο εόρτιος Εσπερινός στον Ι.Ν.Αγίου Γεωργίου Νιγρίτας (κεκλεισμένων των θυρών) και θα μεταδοθεί διαδικτυακά από την ιστοσελίδα του Ιερού μας Ναού. Παράλληλα όμως θα είναι ανοιχτό για να προσκυνήσουν όσοι το επιθυμούν μεμονωμένα το Ιερό Παρεκκλήσιο του Αγίου Θωμά στην παλαίστρα.
   Αύριο, Κυριακή του Θωμά, Θα τελεστεί η Θεία Λειτουργία στον Ιερό Αγίου Γεωργίου Νιγρίτας 7.30-10(κεκλεισμένων των θυρών), η οποία θα μεταδοθεί διαδικτυακά από την ιστοσελίδα μας. Παράλληλα όμως (8-12) θα είναι ανοιχτό για κατ΄ιδίαν σύντομο προσκύνημα το Ιερό Παρεκκλήσιο του Αγίου Θωμά στη Θέση "Πλός". Το απόγευμα της Κυριακής μετά τον καθιερωμένο Εσπερινό(κεκλεισμένων των θυρών), που θα μεταδοθεί και αυτός διαδικτυακά, θα παραμείνουν ο Ιερός Ναός Αγίου Γεωργίου και το Ιερό Παρεκκλήσιο του Αγίου Θωμά στην παλαίστρα ανοιχτά για να προσκυνήσουν όσοι επιθυμούν 6.30 - 8 μ.μ.
   Την Δευτέρα 27/4 το πρωί θα τελέσουμε την Θεία Λειτουργία (κεκλεισμένων των θυρών) στο Ιερό Παρεκκλήσιο Αγίου Θωμά στον "Πλό".
   Την Τρίτη 28/4 το πρωί θα τελέσουμε την Θεία Λειτουργία (κεκλεισμένων των θυρών) στο Ιερό Παρεκκλήσιο Αγίου Θωμά στην παλαίστρα.
 
designed by: Κώστας Χριστοδούλου