Ζωντανή Μετάδοση

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί αδελφοί και τέκνα εν Κυρίω·

Στα πλαίσια της ποιμαντικής μας φροντίδας για την πνευματική σας ενίσχυση και θωράκιση ανακοινώνουμε τις Ιερές Ακολουθίες που θα μεταδίδουμε διαδικτυακά.

Οι παρακάτω Ιερές Ακολουθίες θα αναμεταδίδονται είτε από την ιστοσελίδα του Ιερού μας Ναού, είτε από τον προσωπικό λογαριασμό στο facebook του π.Γεωργίου. Όλες οι υπόλοιπες Ιερές Ακολουθίες θα τελούνται μεν κανονικά δεν θα αναμεταδίδονται όμως.

Εννοείται πως οι Ιερές Ακολουθίες, για όσο θα ισχύουν οι αντικανονικές κοινές υπουργικές αποφάσεις,  θα τελούνται, τηρώντας τους αντικανονικούς νόμους του άδικου κράτους, κεκλεισμένων των θυρών για τους πιστούς.

Ο Ιερός Ναός μας θα παραμένει ανοικτός  για να προσκυνήσουν και να προσευχηθούν όσοι εκ των πιστών το επιθυμούν καθημερινά το πρωί από τις 11-1 και το απόγευμα από τις 6-7.30.

Για οποιαδήποτε άλλη σας πνευματική ανάγκη παρακαλούμε να επικοινωνείτε με εμάς τους Ιερείς σας προσωπικά για να προστρέξουμε σε οποιαδήποτε πνευματική ανάγκη σας.

 

ΔΕΥΤΕΡΑ  27/4

7.30 μ.μ. Εσπερινός - Παρακλητικός Κανόνας στον Άγιο Γεώργιο γιά προστασία από λοιμική νόσο, ευχές κατά της πανδημίας. Δέηση υπέρ του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού της Πατρίδας μας, που αυτές τις ημέρες αγωνίζεται για την αποκατάσταση της υγείας και την αποτροπή της πανδημίας.

 

 

ΤΡΙΤΗ  28/4  

7.30 μ.μ. Εσπερινός - Παρακλητικός Κανόνας στον Άγιο Χαράλαμπο γιά προστασία από λοιμική νόσο, ευχές κατά της πανδημίας.

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 29/4    

7.30 μ.μ. Εσπερινός και Ιερά Παράκληση στην Παναγία Ελεούσα – Νιγριτινή.  Ειδική δέηση και ευχή για την εμπερίστατη Πατρίδα μας  και για την  ενίσχυση των Ενόπλων Δυνάμεων και  των Σωμάτων Ασφαλείας για την αποτροπή των επιδρομέων λαθρομεταναστών και την σθεναρή αντίστασή τους εναντίων της έντονης προκλητικότητας των εξ ανατολών γειτόνων μας.  

 

ΠΕΜΠΤΗ 30/4 

7.30 μ.μ. Εσπερινός - Παρακλητικός Κανόνας στον Άγιο Νικηφόρο τον λεπρό  γιά προστασία από λοιμική νόσο, ευχές κατά της πανδημίας.

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  1/5

7.00 μ.μ. Πανηγυρικός Εσπερινός, ευχές κατά της πανδημίας (Από τον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Νιγρίτας).

 

ΣΑΒΒΑΤΟ  2/5  

7.30-10.30 π.μ.  Όρθρος  και Θεία Λειτουργία (Από τον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Νιγρίτας).

7.30 μ.μ. Εσπερινός.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ  3/5  Των Μυροφόρων

7.30 π.μ. Όρθρος  και Θεία Λειτουργία.

7.30 μ.μ. Εσπερινός.

designed by: Κώστας Χριστοδούλου