Ζωντανή Μετάδοση

Ενισχύστε τον Ιερό μας Ναό

Храмът Св.Георги в Нигрита

Φέρεται εις γνώσιν των φιλέορτων Ορθοδόξων Χριστιανών της πόλεως και της περιοχής της Νιγρίτας ότι πανηγυρίζει το Ιερό Παρεκκλήσιο Κοιμήσεως της Θεοτόκου του Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Νιγρίτης στην περιοχή Παλιοκκλησιάς.

Ως είθισται έτσι και φέτος, το  απόγευμα στις 22 Αυγούστου θα τελεστεί στο ως άνω Ιερό Παρεκκλήσιο στις 7.30 μ.μ. ο Πανηγυρικός Εσπερινός για την απόδοση της εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου με Αρτοκλασία.

Την δε Τετάρτη 23 Αυγούστου το πρωί στις 8 π.μ. στο πανηγυρίζων Ιερό Παρεκκλήσιο θα τελεστεί Όρθρος και Θεία Λειτουργία. Την Εορτή, μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας  θα λαμπρύνουν, όπως συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια, ερμηνευτές παραδοσιακών τραγουδιών με την συνοδεία ορχήστρας παραδοσιακών οργάνων.

Συνιστάται σε αυτούς που θέλουν να μεταβούν στην Παλιοκκλησιά να ακολουθήσουν την διαδρομή προς Θερμά και πριν την γέφυρα των Θερμών (θερμοκήπια) να στρίψουν αριστερά για Σ.Μ.Α.Ν. (Σταθμός Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων Νιγρίτας). Μέχρι τον Σ.Μ.Α.Ν. ο δρόμος είναι άσφαλτος. Από τον Σ.Μ.Α. Νιγρίτας έως την Παλιοκκλησιά είναι 800 μέτρα βατός χωματόδρομος.

 

 

Εκ του Ιερού Ναού

designed by: Κώστας Χριστοδούλου