Ζωντανή Μετάδοση

Ενισχύστε τον Ιερό μας Ναό

Храмът Св.Георги в Нигрита

   

    Ο Ιερός Ναός Αγίου Γεωργίου Νιγρίτας, λόγω των ειδικών συνθηκών της πανδημίας, αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα. Τα προβλήματα αυτά δυσκολεύουν το Εκκλησιαστικό μας έργο, δηλαδή το φιλανθρωπικό, το ποιμαντικό ακόμη και την συντήρηση του Ιερού μας Ναού.

Το κράτος απαιτεί να καταβάλουμε εμπρόθεσμα τους φόρους του (φόρος ακίνητης περιουσίας αλλά και εισοδήματος). Η ΔΕΗ, ο ΟΤΕ, το Πετρέλαιο και όλα τα άλλα έξοδα τρέχουν με αποτέλεσμα οι Ιεροί Ναοί που λειτουργούν με την παρουσία ελάχιστων πιστών να μην μπορούν να ανταποκριθούν στα τρέχοντα έξοδά τους.

    Για τους παραπάνω λόγους κάνουμε έκκληση σε όλους σας να ενισχύσετε όπως και όσο μπορείτε το ταμείο του Ιερού μας Ναού. Παρακάτω υπάρχει ο αριθμός λογαριασμού του Ιερού μας Ναού στον οποίο μπορείτε να καταθέσετε ηλεκτρονικά ή από την τράπεζα ό,τι ποσό μπορείτε, από 5€-10€-20€ έως όσο έχετε την δυνατότητα. Παρακαλούμε να αναγράφετε το όνομά σας στην αιτιολογία κατάθεσης ή να μας ενημερώνετε με email ή τηλεφωνικά για την κατάθεσή σας για να μπορούμε να εκδίδουμε και να σας αποστέλλουμε στην συνέχεια την ανάλογη επίσημη απόδειξη.

    Η οικονομική σας βοήθεια είναι σήμερα πολυτιμότερη από ποτέ και όντες βέβαιοι πως θα ανταποκριθείτε και πάλι στην έκκλησή μας σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

 

ΟΨΕΩΣ ΔΗΜ. ΕΠΙΧ.& OΡΓ.
Ιερός Ναός Αγίου Γεωργίου Νιγρίτας
Τράπεζα Πειραιώς
GR08 0172 2790 0052 7903 6688 320

 

designed by: Κώστας Χριστοδούλου