Ζωντανή Μετάδοση

Ενισχύστε τον Ιερό μας Ναό

Храмът Св.Георги в Нигрита

     Στα τέλη Μαρτίου του παρόντος έτους μάθαμε μια ευχάριστη είδηση. Προτάθηκε στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ.κ. Θεολόγο και στην τοπική μας Εκκλησία από την διεύθυνση του Εκκλησιαστικού τηλεοπτικού σταθμού 4Ε να γίνει ένα οδοιπορικό στην Ιερά Μητρόπολη Σερρών και Νιγρίτης. Στο οδοιπορικό αυτό θέλανε να παρουσιάσουν το έργο που επιτελείται σε όλα τα επίπεδα, πνευματικό, ποιμαντικό, φιλανθρωπικό κλπ.

     Την παρουσίαση του οδοιπορικού ανέλαβε ο πνευματικός της αδελφότητας Λυδία η Φιλιππισία και ηγούμενος της  Ιεράς Μονής Αγίας Τριάδος Σπαρμού Ολύμπου Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτης π.Νικάνωρ Παπανικολάου. Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας περιποίησε ιδιαίτερη τιμή για τους Νιγριτινούς πρότεινοντας και τη Νιγρίτα στους σταθμούς του οδοιπορικού. 

     Έτσι, την Δευτέρα 27 Μαρτίου  με πολύ χαρά και ιδιαίτερη τιμή υποδεχθήκαμε το συνεργείο του 4Ε και συγκεκριμένα τον παρουσιαστή π.Νικάνορα την γενική διευθύντρια του 4Ε αδελφή Αναστασία αλλά και την εικονολήπτρια αδελφή Μάρθα. Μιλήσαμε για την ιστορία της πόλεως και του Ιερού Ναού. Τους ξεναγήσαμε στον ιστορικό μας Ναό, σε κάποιες φιλανθρωπικές δραστηριότητες της ενορίας μας στο χώρο της μεγάλης πανηγύρεως του Αγίου Θωμά. Επισκεφθήκαμε τον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου όπου και εκεί μιλήσαμε για την ιστορία του Ιερό Ναού, για ντις σημερινές δραστηριότητες στο Ναό αλλά και για το μεγάλο πανηγύρι του Αγίου Αθανασιου.

     Ολοκληρώνοντας την ξενάγηση στην όμορφη Νιγρίτα μας ευχαριστήσαμε τους συντελεστές της εκπομπής για την παρουσία τους κοντά μας.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την εκπομπή μέσα από την ιστοσελίδα μας όσοι δεν την παρακολουθήσατε από την τηλεόραση. 

)

 

 

 

designed by: Κώστας Χριστοδούλου