Ζωντανή Μετάδοση

Ενισχύστε τον Ιερό μας Ναό

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ    ΠΑΝΗΓΥΡΕΩΣ

Π Α Ρ Α Δ Ο Σ Ι Α Κ Η   Β Ρ Α Δ Ι Α

Φέρεται εις γνώσιν των φιλέορτων Ορθοδόξων Χριστιανών της πόλεως και της περιοχής της Νιγρίτας ότι την Τετάρτη 25 και Πέμπτη 26 Ιουλίου πανηγυρίζει το Ιερό Παρεκκλήσιο της Αγίας Παρασκευής (που βρίσκεται στο 3ο δημοτικό σχολείο Νιγρίτας).

Όπως γίνεται τα τελευταία χρόνια έτσι και φέτος την παραμονή, Τετάρτη απόγευμα στις 25 Ιουλίου θα τελεστεί στις 8 μ.μ. ο Πανηγυρικός Εσπερινός με Αρτοκλασία. Αμέσως μετά τον Εσπερινό θα προσφερθεί νηστίσιμο κέρασμα σε όλους. Την επαύριο το πρωί Πέμπτη 26 Ιουλίου η Θεία Λειτουργία θα ξεκινήσει στις 7.30 π.μ.

Την Πέμπτη 26 Ιουλίου ο Εσπερινός για την εορτή του Αγίου Παντελεήμονος θα τελεστεί στο Παρεκκλήσιο της Αγίας Παρασκευής στις 8 μ.μ. Αμέσως μετά στην αυλή του 3ου δημοτικού σχολείου θα επακολουθήσει παραδοσιακή βραδιά με την σπουδαία ορχήστρα ¨ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ¨. Την ορχήστρα θα συνοδεύσουν αρκετοί τραγουδιστές παραδοσιακών τραγουδιών. Κατά την διάρκεια της βραδιάς θα υπάρχουν στο χώρο για όσους επιθυμούν αναψυκτικά, ποτά μα και διάφορα ψητά κρεατικά. Καλούμε τέλος τους ιδιοκτήτες κρεοπωλείων, αν μπορούν και θέλουν, να ενισχύσουν-βοηθήσουν στην προσπάθειά μας δίνοντας κρεατικά, σκοπός μας είναι η ενίσχυση του Συσσιτίου Αγάπης της πόλης μας. Ήδη κάποιος υπάρχει που μας έχει δώσει, περιμένουμε και την ενίσχυση από όποιον άλλον επιθυμεί.

Σας περιμένουμε όλους!

 

designed by: Κώστας Χριστοδούλου