
- 1/5 Μέγα Σάββατο.
- 2/5 Κυριακή Πάσχα.
- 3/5 2η μέρα Διακαινησίμου – Πανήγυρις Αγίου Γεωργίου.
- 4/5 Τρίτη Διακαινησίμου – Αγίου Ραφαήλ
- 5/5 Τετάρτη Διακαινησίμου – Αγίου Εφραίμ, Αγίας Ειρήνης
- 7/5 Παρασκευή Διακαινησίμου – Ζωοδόχος Πηγή στο Ιερό Παρεκκλήσιο Παναγίας της Ελεούσης της Νιγριτινής.
- 9/5 Κυριακή του Θωμά.
- 14/5 Παρασκευή στο Παρεκκλήσιο της Αγίας Παρασκευής.
- 15/5 Σάββατο στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου.
- 16/5 Κυριακή των Μυροφόρων.
- 21/5 Παρασκευή Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου.
- 22/5 Σάββατο στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου.
- 23/5 Κυριακή του Παραλύτου στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου.
- 26/5 Αγρυπνία Τρίτη προς Τετάρτη (9.30-12) για την εορτή της Μεσοπεντηκοστής στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου. - Τετάρτη 8 π.μ. Περιφορά Εικονισμάτων σε δρόμους και αγρούς πέριξ της πόλεως έως το Ιερό Παρεκκλήσιο Κοιμήσεως της Θεοτόκου Παλιοκκλησιάς, επιστροφή στην κεντρική πλατεία Νιγρίτας και τερματισμό στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου.
- 28/5 Παρασκευή στο Ιερό Παρεκκλήσιο Παναγίας της Ελεούσης της Νιγριτινής.
- 29/5 Σάββατο στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου.
- 30/5 Κυριακή της Σαμαρείτιδος στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου.
- Το Σάββατο 8 Μαΐου στις 7.30 μ.μ. το απόγευμα θα τελεστεί ο Πανηγυρικός Εσπερινός στο Παρεκκλήσιο του Αγίου Θωμά στην Παλαίστρα.
- Την Κυριακή 9 Μαΐου μετά την Θεία Λειτουργία, που θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Νιγρίτης θα μεταβούμε στο εορτάζον Παρεκκλήσιο στη θέση «Πλός».
- Από τον Μαΐο μέχρι και τον Αύγουστο ο Εσπερινός θα τελείται στις 7 μ.μ. ενώ ο Όρθρος στις 8 μ.μ.


