Ζωντανή Μετάδοση

Ενισχύστε τον Ιερό μας Ναό


Κάθε αγώνας έχει ένα σύνθημα. Τιμούμε τον αγώνα υιοθετώντας το σύνθημα των αγωνιστών. Το σύνθημα του αγώνα της Εθνικής μας Παλιγγενεσίας μάς το διασώζει ο Αρχιστράτηγος Θεόδωρος Κολοκοτρώνης! Είπε ο Γέρος του Μωριά "...όταν επιάσαμε τα άρματα είπαμε πρώτα υπέρ πίστεως και έπειτα υπέρ πατρίδος!"

Αυτό πρέπει να υιοθετήσουμε κι εμείς σήμερα!

Ας είμαστε όλοι λοιπόν έτοιμοι να υπερασπιστούμε τα διαχρονικά Ιερά και Όσια, τους "Βωμούς και τις εστίες" που μας κληροδοτήθηκαν από εκείνους! Ας είμαστε έτοιμοι λοιπόν να αγωνιστούμε και να θυσιαστούμε για του Χριστού την Πίστη την Αγία και της Πατρίδος την ελευθερία! Γιατί είναι σπουδαίο να γεννιέσαι Έλληνας, είναι ντροπή όμως και κατάρα να γεννιέσαι Έλληνας και να πεθαίνεις προδότης!

Συγχαρητήρια στην δημοτική αρχή για την εμπνευσμένη πρωτοβουλία να αναρτηθεί η σημαία-λάβαρο του Σερραίου Εμμανουήλ Παπἀ στον ιστό της κεντρικής μας πλατείας. Ο Εμμανουήλ Παπάς αξίζει να αναδειχθεί όχι μόνο στο νομό Σερρών αλλά και στο πανελλήνιο. Εμείς οι Σερραίοι του οφείλουμε κάθε τιμή!  Είναι ο συμπατριώτης μας που βρίσκεται στο πάνθεο των Ηρώων του 1821! Ο Εμμανουήλ Παπάς είναι ίσως ο μοναδικός τραπεζίτης που ξόδεψε το σύνολο της περιουσίας του στον ιερό αγώνα για την λευτεριά, θυσιάζοντας παράλληλα τον εαυτό του και τα παιδιά του στον ιερό σκοπό.

 <


designed by: Κώστας Χριστοδούλου