Ζωντανή Μετάδοση

Ενισχύστε τον Ιερό μας Ναό

Храмът Св.Георги в Нигрита

Από φέτος η 17η Ιουνίου εκάστου έτους πρέπει να θεωρείται ημέρα Εθνικού πένθους!

Οι μητραλοίες μας γέμισαν ντροπή, όλους τους Πατριώτες! 

Η Ελλάς έχασε μια από τις κόρες της!

Η κόρη της Ελλάδος, η Μακεδονία πλέον έμεινε μουγκή, χωρίς δική της γλώσσα! Τα παιδιά της μιλάνε εδώ και 3.000 χρόνια τα Ελληνικά! Τα ψεύτικα παιδιά της μιλούν τα Βουλγάρικα. Η ίδια δεν γνωρίζει άλλη γλώσσα από την Ελληνική! Κάποιοι μεγάλοι, ξένοι και οικείοι της ¨κόβουν¨ από τη ρίζα την γλώσσα για να μην μπορεί να μιλήσει τη γλώσσα της, για να μπορέσουν να στηρίξουν τις ψευτιές τους! 

Τα παιδιά της Μακεδονίας έπαψαν να θεωρούνται παιδιά της και την ανάγκασαν να υιοθετήσει παιδιά ξένα! Αυτά που η ίδια δεν γνωρίζει μα και αυτά δεν την αναγνωρίζουν. Θέλουν να την χρησιμοποιήσουν για τα πολιτικά τους παιχνίδια! Τα ξένα παιδιά την γδύνουν από τα ρούχα της και την ντύνουν με ρούχα ξένα για αυτήν! 

Οι μεγάλοι απαιτούν τα παιδιά της Μακεδονίας μα και όλα τα Ελληνόπουλα να ξεχάσουν τα τραγούδια της! Ποτέ ξανά σε κανένα Ελληνικό σχολείο και γιορτή δεν θέλουν να ακουστεί το πιό γλυκό τραούδι,  το Μακεδονία ξακουστή!

Μα όλα μαζί τα Ελληνόπουλα, με πρώτα τα Μακεδονόπουλα,  βροντοφωνάζουν ως ένα σώμα - μια ψυχή  "Μακεδονία ξακουστή, του Αλεξάνδρου η χώρα, που έδιωξες τους βάρβαρους και ελεύθερη είσαι τώρα! Ήσουν και θά΄σαι Ελληνική Ελλήνων το καμάρι και μεις τα Ελληνόπουλα σου πλέκουμε στεφάνι! Οι Μακεδόνες δεν μπορούν να ζούνε σκλαβωμένοι όλα και αν τα χάσουνε η λευτεριά τους μένει!

 

designed by: Κώστας Χριστοδούλου